Inspiratie2023-07-14T08:54:59+00:00

Inspiratie

De Kracht van Verbinding: Persoonlijke Groei voor Ondernemers

Ontdek hoe zelfinzicht en authentieke relaties je ondernemerschap naar nieuwe hoogten tillen

Ontdek hoe zelfinzicht en authentieke relaties je ondernemerschap naar nieuwe hoogten tillen

Welkom op mijn blog en inspiratiepagina! Hier vind je links naar waardevolle inzichten en praktische tips om je connecties met anderen te verbeteren door eerst de connectie met jezelf te versterken.

Ik geloof dat succesvolle en duurzame relaties – zowel in je persoonlijke leven als in je onderneming – ontstaan wanneer je de focus op jezelf houdt en streeft naar persoonlijke groei.

Op deze pagina deel ik artikelen en podcasts die je helpen om je persoonlijkheid beter te leren kennen en aanvaarden, je automatische piloot te begrijpen en je patronen en valkuilen te doorbreken. Dit zal je in staat stellen om innerlijke rust te vinden, in je kracht te blijven staan en je eigen grenzen te respecteren, zonder afgeleid te worden door de verwachtingen van anderen of de maatschappelijke druk.

Of je nu een ondernemer bent die streeft naar succes en voldoening, of iemand die graag het beste uit zichzelf en anderen naar boven haalt, hier vind je de tools en strategieën om je privé- en zakelijke relaties naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hoe je je omgeving kan laten ondersteunen en inspireren, en hoe je volop kan genieten van je successen en rust, terwijl je je authentieke zelf blijft.

Dus duik in mijn inspirerende blogartikelen en beluister mijn boeiende podcasts om je reis naar betere connecties met jezelf en anderen te beginnen.

Veel lees- en luisterplezier!

Anja

Blogs ter inspiratie

Kies voor groei en vermijd het huis van drama

By |27 November 2023|

Hoe onbewuste triggers situaties doen escaleren. Ontdek in deze blog hoe onbewuste triggers situaties laten escaleren en leer hoe je door bewustzijn conflicten kunt voorkomen en groei kunt stimuleren. Hoe onbewuste triggers situaties doen escaleren. Ontdek in deze blog hoe onbewuste triggers situaties laten escaleren en leer hoe je door bewustzijn conflicten kunt voorkomen en groei kunt stimuleren. In deze [...]

Ontdek de verborgen waarheid bij relatietherapie of relatiecoaching

By |16 October 2023|

Ontdek de verborgen waarheid bij relatietherapie of relatiecoaching Ontdek hoe ik ondernemers help bij het creëren van diepgaande en succesvolle relaties. Leer over mijn unieke aanpak en de alternatieven voor diegenen met verschillende behoeften Ontdek de verborgen waarheid bij relatietherapie of relatiecoaching Ontdek hoe ik ondernemers help bij het creëren van diepgaande en succesvolle relaties. Leer over mijn unieke aanpak en de alternatieven [...]

Wat surfen ons leert over relaties!?

By |1 September 2023|

Surfen en relaties: De golven als spiegel van menselijke banden Ik duik diep in hoe de lessen uit surfen toegepast kunnen worden op dagelijkse uitdagingen en de groei binnen persoonlijke relaties. Surfen en relaties: De golven als spiegel van menselijke banden Ik duik diep in hoe de lessen uit surfen toegepast kunnen worden op dagelijkse uitdagingen en de groei binnen persoonlijke relaties. In [...]

Investeer in jezelf en laat je bedrijf groeien

By |7 August 2023|

De verbinding tussen persoonlijke relaties en zakelijk succes. Ontdek hoe persoonlijke relaties en emotionele welzijn direct invloed hebben op je zakelijke succes. Leer hoe je energielekken in je leven kunt aanpakken en hoe je kunt investeren in jezelf om je bedrijf te laten bloeien. De verbinding tussen persoonlijke relaties en zakelijk succes. Ontdek hoe persoonlijke relaties en emotionele welzijn direct invloed hebben op [...]

Kracht van intuïtie

By |3 July 2023|

Het belang van buikgevoel in besluitvorming.  Leer hoe de stoommachine metafoor je kan helpen om energie te beheren, triggers te herkennen en escalaties te voorkomen. Investeer in jezelf en ontwaak de avonturier in jou. Het belang van buikgevoel in besluitvorming.  Leer hoe de stoommachine metafoor je kan helpen om energie te beheren, triggers te herkennen en escalaties te voorkomen. Investeer in jezelf en ontwaak de avonturier [...]

Het belang van eigen verantwoordelijkheid in relaties

By |18 June 2023|

Mijn partner moet in coaching!? Een relatie bestaat uit 2 mensen die 100% in de relatie stappen, 100% zichzelf inbrengen en 100% zichzelf kunnen zijn. Mijn partner moet in coaching!? Een relatie bestaat uit 2 mensen die 100% in de relatie stappen, 100% zichzelf inbrengen en 100% zichzelf kunnen zijn. Hoe dikwijls denken we het niet. "Goh, als hij of zij [...]

Highly Connected podcast

In de Highly Connected podcast, zet ik mijn jarenlange expertise in om jou als succesvolle ondernemer te begeleiden naar een leven met diepgaande, ondersteunende relaties. Gebaseerd op mijn innovatieve Highly Connected Traject, deel ik inzichten en strategieën om jouw blinde vlekken te ontdekken, je patronen te doorbreken en je focus te bewaren.

Met herkenbare verhalen uit mijn praktijk, waardevolle inzichten uit mijn boeken en oprechte gesprekken met inspirerende gasten uit mijn netwerk, bied ik een breed scala aan hulpmiddelen en perspectieven om je zelfbewustzijn en zelfrespect te vergroten. Mijn gasten delen openhartig de stappen die zij hebben gezet, zowel in hun professionele als persoonlijke relaties, om je te inspireren je eigen leven voluit in handen te nemen.

De Highly Connected podcast strekt zich uit over alle levensdomeinen: van het doorvoeren van levens veranderende beslissingen en het aannemen van een nieuwe mindset, tot het verbeteren van relaties en het omgaan met stress. Ook spiritualiteit wordt besproken, maar dan gezien door mijn realistische en down-to-earth lens. Ik geloof sterk in het verenigen van wetenschap en spiritualiteit, en in deze podcast breng ik beide werelden samen in een verfrissende en inspirerende mix.

Veel luisterplezier.

Download hier jouw ebook

In dit E-book ontdek je hoe jij tot de mooiste en krachtigste relaties komt, zowel in je werk als privé, zonder jezelf leeg te moeten geven of jezelf te moeten wegcijferen.

  • Wil jij je gedragen en gesteund voelen?
  • Zou je graag ten volle je authentieke zelve kunnen zijn of de deugniet in jezelf naar boven kunnen halen?
  • Wil jij de persoon zijn die zich omringt met mensen die je uitdagen in positieve zin en die ook bijdragen en moeite doen voor jou?
  • Is het voor jou hoog tijd om ongestoord en ontspannen te genieten van je successen en rust terwijl je je daarin ten volle gesteund voelt door de mensen uit je omgeving?

In dit e-book krijg je de tools en strategieën die dit mogelijk maken

Bedenk al eens wat er voor jou mogelijk wordt als jij je de focus op jezelf leert leggen. Je bent maar 1 keuze verwijderd van totaal andere resultaten in je relaties die onvermijdelijk een enorme impact hebben, niet alleen op je privéleven, maar ook op je bedrijfsresultaten.

Go to Top