Anja Pairoux – High End Relationship Expert

Highly Connected

Reserveer een call met mij en ontdek hoe jij snel tot succesvolle relatie(s) komt … zonder er nog meer tijd in te moeten steken of zonder jezelf weg te cijferen.

Highly Connected

Reserveer een call met mij en ontdek of jij de moed en het vertrouwen hebt om jezelf op #1 te plaatsen. Creëer zelf het rimpeleffect en breng jezelf en je omgeving naar topniveau.

Herken jij jezelf?

Jarenlang werk jij je al in het zweet om alles draaiende te houden en je partner en/of gezin een comfortabel leven te bieden. Je gezin heeft niet in de gaten met hoeveel bloed, zweet en tranen jij dit allemaal mogelijk hebt gemaakt. Ze lijken het niet te waarderen. Je komt thuis en je krijgt kopzorgen over je heen. Of erger nog, overspel kwam aan de alarmbel trekken!

En ook in je bedrijf voel je je alleen en onbegrepen. Iedereen komt bij jou aankloppen omdat jij voor alles wel een oplossing zoekt en het weet te fiksen. Je hebt in het leven altijd hard gewerkt en je voelt je klein tegenover andere schijnbaar meer succesvolle mensen. Ze lijken groter, sterker, intelligenter of wat dan ook en jij voelt je vanbinnen onzeker in hun buurt.

Het is je allemaal teveel en je wil eindelijk eens rust. Je gezin of je team voelt als een blok aan je been en je baalt ervan dat je dit voelt. Je hebt zoveel bereikt met je business en de mensen waarmee je werkt, dragen je op handen … dus hoe komt het dan dat je niet gewoon kan genieten!?

Je hebt het gevoel dat je continu met de rem op leeft omdat je altijd rekening houdt met anderen. Wellicht heb jij het gevoel dat je de kar altijd alleen moet trekken of dat je altijd weer ‘gedoe’ in je business of privé moet oplossen. En misschien ervaar je ook wel teleurstelling na teleurstelling?

Wat kan je dan nog meer doen?

Ik leg je graag uit hoe het écht werkt. Het grote geheim bestaat er in dat je de focus op jezelf leert te houden. Zonder nog meer tijd te verliezen, zonder jezelf weg te cijferen, zonder te hoeven strijden, zonder jezelf te blokkeren of zonder ter plekke te blijven trappelen omdat je zit te wachten op het moment dat je partner eindelijk het licht wil zien.

“Wanneer je connectie met jezelf verbetert, verbetert de connectie met àl je relaties”

Focus op jezelf houden, betekent kort samengevat dat je jezelf door en door kent waardoor je weet:

  • wat jij nodig hebt en dus ook wat net niet,
  • hoe jij reageert wanneer je getriggerd wordt,
  • waar je dan over moet waken om niet altijd weer in dezelfde valkuilen te lopen.

Het betekent dat je ten allen tijde en zonder schuldgevoel in je krachten kan blijven staan, je innerlijke rust weet op te zoeken en jezelf niet verliest in woelige momenten of in bijzaken.

En dat allemaal zonder dat je samen met die andere(n) naar allerlei workshops, relatietherapie, bemiddeling of coaching moet gaan.

Als je blijft doen wat je altijd deed,
zal je blijven krijgen wat je altijd kreeg.

Als ondernemer ben je bereid te investeren. Maar investeer je dan ook in jezelf!?

De meest vanzelfsprekende en maatschappelijk aanvaarde gedachte voor ondernemers is om te investeren in een goeie vakantie of uitstapjes met het gezin, liefst verschillende keren per jaar, chique cadeaus, een gezellig huis of een fijne werkomgeving en business trainingen of teambuildings om de relaties te verbeteren. De focus ligt volledig op de anderen en op de relatie met die anderen.

En laat nu net daar de belangrijkste sleutel tot échte verandering zitten! Metaforisch gezien toont deze denkwijze aan hoe jij met je energie omgaat, want geld is ook energie. Je vindt het de normaalste zaak om al je geld en energie in je geliefden, je nabije omgeving en je team te steken zodat iedereen om je heen er beter van zou worden.

Je hebt het beste voor met je omgeving en deelt graag met je geliefden om ervoor te zorgen dat zij zich goed voelen, maar je vergeet jezelf in het verhaal. Terwijl net daar de sleutel tot verandering verborgen zit.

Highly Connected Traject

De sleutel om focus op jezelf te leren leggen.

Als je gebruik gaat maken van mijn Highly Connected Traject heb je echt alles in handen om de focus op jezelf te houden waardoor je ook nog eens zorgeloos en voluit kan genieten van je leven. Je zal jezelf rijker dan ooit voelen doordat je jezelf hebt leren omringen met de mooiste en warmste relaties waar je diepgaande connectie mee ervaart en die jou ondersteunen.

Je hebt dan toegang tot alles wat je nodig hebt om te leren hoe je de focus op jezelf kan houden, zonder nog meer tijd te moeten verliezen of zonder jezelf weg te cijferen. Zo krijg je bijvoorbeeld jouw persoonlijke handleiding over jouw persoonlijkheid, je triggers, je patronen en je focus die jij in jouw leven moet bewaken om je energie hoog te houden en je goed in je vel te voelen.

Je mag erop rekenen dat ik jou zal voorspellen welke weerstand je bij jezelf of van je omgeving mag verwachten als jij je patronen gaat doorbreken. Geloof me, alleen al weten welke weerstand er zal komen en daarop voorbereid zijn, geeft een onbetaalbare rust. Als kers op de taart leer ik je ook hoe je met heldere communicatie de focus op jezelf kan houden.

Als jij hier enthousiast van wordt, dan kijk ik er alvast naar uit om je persoonlijk te helpen zodat jij de nodige stappen kan zetten naar een heerlijk leven met de mooiste relaties die deuren voor jou openen en jou ondersteunen. Klik op de link en doe je aanvraag voor een persoonlijk gesprek met mij. We bekijken dan ook samen of mijn Highly Connected Traject passend is voor jou.