Anja Pairoux

High End Relationship Expert

Het is mijn missie om succesvolle ondernemers te helpen aan succesvolle privé- en werkrelaties. Als je in staat bent om een succesvolle zaak te leiden, dan heb je alles in handen om van die successen te genieten en het te kunnen delen met je geliefden.

Anja Pairoux

High End Relationship Expert

Het is mijn missie om succesvolle ondernemers te helpen aan succesvolle privé- en werkrelaties. Als je in staat bent om een succesvolle zaak te leiden, dan heb je alles in handen om van die successen te genieten en het te kunnen delen met je geliefden.

Mijn verhaal

Ik ben Anja Pairoux en ik help ondernemers en managers aan succesvolle relaties. Niet met wollige relatietherapie. Wel met focus en no-nonsens in aanpak.

Als enige dochter met 3 jongere broers en behoorlijk wat zorgen in onze familie heb ik in mijn leven mijn mannetje leren staan. Van kleins af zat ik graag met mijn neus in de boeken en studeren ging me heel vlot af. De omstandigheden zorgden er echter voor dat ik mijn carrière zonder universitair diploma moest opbouwen. Ik voelde me daardoor lange tijd niet rijk, niet slim en niet knap genoeg om me gerespecteerd te voelen in een status-driven maatschappij.

Ik was wel een plantrekker, een ‘fikser’ en een ‘gever’, op alle vlakken in mijn leven. We leerden in ons gezin heel hard te werken om zelf iets van ons leven te maken. Ik trouwde met de man van mijn leven en kreeg daar direct het stiefmoederschap bij. Terwijl ik vroeger altijd dacht “Ik ben sterk en ik kan het allemaal wel alleen” kwam ik als stiefmoeder voor de eerste keer op een dieptepunt terecht. Ik moest toegeven dat mijn plantrekkerij en mijn sterke houding in mijn werk en leven me teveel pijn deden.

Na een succesvolle carrière van 17 jaar in de banksector maakte ik de grote carrièreswitch om zelf een succesvolle ondernemer te worden. Ik ging terug studeren, werd de eerste plusoudercoach van België en bouwde mijn coaching opleidingsinstituut Apluscoaching op. Daarin werd ik in de wereld van coaches en bemiddelaars en bij de media een gerespecteerde expert.

In diezelfde jaren kreeg ik 2 fantastische kindjes, stuurde ik verschillende teams aan en heb ik 2 bestsellers geschreven die zowel in België als in Nederland scoorden. Ik worstelde daarbij met de zoektocht om mijn rol als hardwerkende mama en onderneemster te combineren met de gevoelens waar je als stiefmoeder tegenaan loopt. Regelmatig voelde ik me diep eenzaam en onbegrepen in mijn gevoelens terwijl iedereen om me heen me bewonderde om mijn successen. Aan de buitenkant zag alles er fantastisch uit en had ik steeds meer ondernemers tot ver buiten onze landsgrenzen en zelfs buiten Europa als klant. Maar vanbinnen voelde ik me alleen.

Ik kon niet genieten omdat er bij elk succes dat ik boekte wel iets of iemand was met een probleem dat mijn aandacht opeiste. Op een bepaald moment voelde ik me compleet leeggezogen en bleef er niets aan energie over, tot zelfs een plotse en confronterende ziekenhuisopname toe. Het leven kwam me wakkerschudden.

Ik ben Anja en ik begrijp jouw wereld!

C players make A players B players

Bij de lancering van mijn tweede boek ‘Waarom overkomt mij dit weer!?” had ik me voorgenomen dat ik deze keer bewust van dit moment wilde genieten. En toch werd ik weer verrast. Ik weet nog dat ik huilend uitriep: “Het is zo’n moment in mijn leven dat ik dolgelukkig en trots zou moeten zijn met wat ik heb bereikt, en weer moet ik me bezighouden met anderen hun issues en jaloezie. Rot toch allemaal eens op!”

Het resultaat was dat ik steeds meer afstand nam van mensen omdat ik niet meer goed wist of ze oprecht met mij wilden optrekken of eerder vanuit opportunisme. En weer kwam ik in een tweestrijd, want ik hou ervan om te connecteren met mensen. Toen besefte ik dat ik mezelf onderweg weer was verloren aan de verkeerde mensen. Ik ben een A-player – iemand die op het hoogste niveau wil werken en leven – en ik had me omringd met C-players. En dan kom je op de quote: C-players make A-players B-players. Dat liet zich zowel in mijn omzet als in mijn gezondheid zien.

Ik stond dus opnieuw voor dezelfde taak als wat ik in mijn relatie met mijn samengesteld gezin had moeten leren. Een gezin is als een bedrijf en een bedrijf is als een gezin, zeg ik altijd. Wat ik in mijn privé had geleerd, moest ik nu vertalen naar mijn ondernemerschap.

Ik verlegde de focus (terug) naar mezelf en stopte met ‘de kar trekken’ en mezelf wegcijferen. Met mijn klanten koos ik ervoor om enkel nog met pareltjes van klanten te werken vanuit de hoogste connectie. Kwaliteit is voor mij namelijk belangrijker dan kwantiteit.

Het is mijn missie om succesvolle ondernemers te helpen aan de mooiste relaties. Zonder dat ze er nog meer tijd moeten insteken, zonder zichzelf weg te cijferen en zonder wollige relatietherapie.

Anja Pairoux | High End Relationship Expert

Ready to grow?

Ik help jou in sneltrein tempo te ontdekken welke blinde vlekken er de oorzaak van zijn dat jij op automatische piloot leeft en onbedoeld in scheefgetrokken situaties terechtkomt.

Anja Pairoux | High End Relationship Expert

Zo ontsnap je aan de energielekken

Als wij samenwerken, leer ik jou de focus steeds terug naar jezelf te verleggen, en dit zonder dat je egoïstisch of arrogant dreigt te worden, zonder te strijden of zonder jezelf weg te cijferen.

Waarom? Je connectie met anderen verbetert pas als je eerst de connectie met jezelf verbetert.

Ik hoor je hierbij al denken: “Hier, weer iemand die het niet snapt … het probleem ligt bij mijn partner die niet tot inzicht wil komen. Ik zoek voortdurend hoe ik het anders kan doen en ik ben het beu om het altijd weer bij mezelf te moeten zoeken.” En daar zit het dus net: in je grote zoektocht om de connectie met de ander te verbeteren, verlies je jezelf in vruchteloze gesprekken die nergens toe leiden en jou massa’s tijd, geld en energie kosten.

Je kan alleen maar water geven aan anderen als je eigen waterkruik gevuld blijft.

Ik zal je helpen om jezelf en je automatische piloot perfect te leren kennen, zodat je je patronen en valkuilen kan doorbreken, je innerlijke rust kan vinden, in je kracht kan blijven staan en je eigen grenzen kan respecteren zonder daarin afgeleid te worden door de verwachtingen van anderen.

Ik ben niet de coach die zegt wat jij wilt horen. Ik zeg wat nodig is om jouw focus steeds terug te brengen naar jouw grootste potentieel, zodat je eindelijk kan genieten van rust en je successen kan delen met de mensen die je graag ziet.

Om ook voor mijzelf mijn eigen zuurstof te bewaken en met de hoogste energie klaar te staan voor mijn klanten, coach ik een beperkt aantal klanten per jaar die ik persoonlijk selecteer. Ik gun het mezelf om in de tofste energie en de hoogste vibe te werken!

Interessante details

0
boeken uitgebracht
0
boeken verkocht
0
uren coaching
0
uren training