Het geheim om succesvolle relaties te hebben, zowel zakelijk als privé!

Anja Pairoux – High End Relationship Expert

Het geheim om succesvolle relaties te hebben, zowel zakelijk als privé!

Ontdek de geheimen voor het oplossen van relatieproblemen in mijn exclusieve Masterclass. Schuldgevoel en spanningen kunnen jouw creativiteit, energie en groeikansen als ondernemer belemmeren. Maar geen zorgen, ik heb de oplossing voor jou.

In deze Masterclass deel ik krachtige tools en strategieën die je nodig hebt om relatieproblemen voorgoed achter je te laten. Leer hoe je weer harmonie en balans kunt creëren, zowel in je persoonlijke leven als in je professionele carrière.

Misschien herken je de onderstaande uitspraken:

 • De grootste oorzaak van stress bij ondernemers ligt in hun loyaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Onderzoek toont aan: naarmate iemands succes stijgt, daalt de slaagkans van de relatie.

 • De grootste denkfout die je kan maken, is dat je met 2 verantwoordelijk bent voor je relatie.
 • Ondernemers denken dat ze in hun bedrijf moeten investeren om te groeien, maar maken daarbij een kapitale fout!
 • Relatietherapie is de slechtste keuze die je kan maken.
 • Hoe jij nu in je relatie(s) staat, bepaalt hoe jouw kinderen later met hun relatie(s) en werkattitude omgaan.

 • Het slechtste dat je kan doen als je je liefdesrelatie wil verbeteren, is samen op vakantie gaan.

 • De grootste denkfout die ondernemers maken, is dat ze eerst hun to-do lijst moeten aanpakken vooraleer ze aan de relatie kunnen werken.

 • De grootste oorzaak van stress bij ondernemers ligt in hun loyaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Waarom succesvolle ondernemers er niet in slagen om ook succesvolle relaties te hebben.
 • De grootste denkfout die je kan maken, is dat je met 2 verantwoordelijk bent voor je relatie.
 • Ondernemers denken dat ze in hun bedrijf moeten investeren om te groeien, maar maken daarbij een kapitale fout!
 • Relatietherapie is de slechtste keuze die je kan maken.
 • Een kapitale fout die succesvolle ondernemers maken, is voor alles en iedereen klaarstaan.

 • Het slechtste dat je kan doen als je je liefdesrelatie wil verbeteren, is samen op vakantie gaan.

 • De grootste denkfout die ondernemers maken, is dat ze moeten investeren in een Business Coach om het beste uit hun team te halen.

Dit is jouw kans om jouw relatieproblemen definitief op te lossen en jouw leven naar een hoger niveau te tillen. Neem de controle terug en bevrijd jezelf van schuldgevoelens en belemmeringen.

Wacht niet langer, want deze MasterClass is speciaal ontworpen voor ondernemers, professionals en zakelijke eigenaren zoals jij. Investeer in jezelf en ontdek de sleutel tot succesvolle relaties.

Klaar om actie te ondernemen? Schrijf je nu in voor mijn MasterClass en ontdek hoe je jouw relatieproblemen kunt overwinnen.

Ondernemers die mij als relatie expert inschakelen, ontdekken veel sneller hun blinde vlekken die de oorzaak van vele scheefgetrokken situaties vormen. In mijn Highly Connected trajecten leg ik in een mum van tijd de vinger op de wonde en blijf ik daar niet oppervlakkig in. Op die manier kunnen we direct met de essentie aan de slag. 

Ontdek in deze Masterclass hoe jij snel tot de meest succesvolle relaties komt!

Zonder er nog meer tijd in te moeten steken en zonder jezelf te moeten wegcijferen. Deze Masterclass duurt 60 min – misschien wel de meest waardevolle tijd van je leven.

De mooiste relaties beginnen bij jezelf

Mensen komen meestal in een privé- of zakelijke scheiding terecht doordat ze denken dat ze de andere nodig hebben om aan de relatie te werken. Eén van beide (zaken)partners voelt dat de relatie niet helemaal loopt zoals het zou moeten. Die partner probeert wel aan de alarmbel te trekken, maar de andere partner is te druk bezig met het werk, met het gezin, met klaarstaan voor anderen, …

De andere partner vindt het wat overdreven om in relatietherapie of -coaching te moeten en schrikt zich later een bult wanneer het niet 5 voor 12, maar misschien zelfs al over twaalven is. Twee mensen groeien stilaan maar zeker uit elkaar en voor ze het goed en wel beseffen, staan ze voor een scheiding. Als laatste redmiddel proberen ze de relatie nog te redden via relatiecoaching of een coachingtraject. Maar dikwijls is het dan al te laat. En dat terwijl ik weet dat het anders kan … Mijn hart bloedt als ik merk dat mensen in ontkenning blijven en liever hun kop in het zand steken.

Geloof je niet in relatiecoaching? Dat treft, ik geloof er namelijk ook niet in! Ik zie maar al te vaak mensen die hun vertrouwen in relatiecoaching zijn verloren. Dikwijls zijn het de mannen die er niet echt in geloven. Ze vertellen me dat het bij relatiecoaching te abstract of zweverig blijft en dat relatiecoaching hen bij een vorige relatie ook niet heeft vooruit geholpen. Mijn ervaring heeft me trouwens ook geleerd dat klassieke relatiecoaching met duosessies het minst efficiënt werkt en dan ook het minst succesvol is.

Highly Connected Traject

De sleutel om focus op jezelf te leren leggen.

 • Brengt jou tot inzichten over jezelf en je (zaken)partner,
 • Ondersteunt jou om te ontdekken wat jij te leren hebt in en door je relatie(s),
 • Houdt jou de spiegel voor van de patronen die jij in stand houdt in al je relaties,
 • Reikt jou concrete tools aan om verandering in je leven en je relatie(s) te brengen,
 • Zorgt ervoor dat je een enorm impact hebt op àl je relaties: doordat je de focus op jezelf leert houden, zorg je vanuit innerlijke rust en kracht voor een rimpeleffect naar je gezin, je gezondheid, je fysieke conditie, je financiële resultaten in je bedrijf en ontspanning in je vrije tijd!

Ik werk met heel concrete tools en streef naar een sterke connectie met jou om je op de best mogelijke manier te helpen. Je mag ook duidelijke en confronterende taal verwachten.

Hou je niet van een confronterende aanpak of denk je het te houden op enkel maar wat komen praten? Dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Je gaat bij mij een werkelijk engagement aan, zowel met jezelf als met je relatie(s). Ik confronteer je waar en wanneer nodig. Dit is niet altijd prettig, maar het is vanuit de bedoeling om jou naar je hoogste potentieel te brengen.

Wil je niet geconfronteerd worden met je eigen patronen, dan kan je beter een koffie gaan drinken met een vriend(in) of gaan ventileren bij een therapeut. Echte verandering komt namelijk pas tot stand nàdat je inzicht hebt opgedaan. En inzicht doe je pas op doordat er iemand is die jou durft te vertellen wat je zelf doet en kan veranderen, iemand die jou op je blinde vlekken durft te wijzen, ten goede van jezelf. Ik ben er niet om je gelijk te geven.

Ik ben er om het juiste te zeggen en jou te helpen naar de meest succesvolle en waardevolle relaties waarin je ten volle jezelf kan zijn en je je gesteund en gedragen voelt.

Anja Pairoux | High End Relationship Expert

Ontdek in deze Masterclass hoe jij het snelst tot de meest succesvolle en duurzame relaties komt!

Enkel door alleen maar te investeren in jezelf en je eigen groei. Zonder hard te moeten werken en zonder jezelf te moeten wegcijferen. Deze Masterclass duurt 45 min.