Anja Pairoux – High End Relationship Expert

Relatiecoaching

Met mijn uitgebreide ervaring als relatiecoach help ik jou als succesvolle ondernemer om een leven vol diepgaande en ondersteunende relaties te leiden. Een sterke relatie kan jou naar een hoger niveau tillen, en het begint allemaal bij jou!

In elke relatie komen momenten voor waarop we botsen, gefrustreerd raken en elkaar niet begrijpen. Dat geldt zowel voor persoonlijke als professionele relaties, zoals samenwerkingen binnen een team. Maar hoe gaan we hiermee om? Hoe kunnen we deze problemen opsporen, aanpakken en oplossen om onze relaties sterker en dieper te maken?

Anders dan bij relatietherapie of relatiecoaching focus ik op het individu en dus niet op de relatie, waardoor het volstaat dat slechts 1 partner het traject volgt.

Bij mijn benadering van relatiecoaching ligt de focus niet op de relatie zelf, maar op het individu. Daarom is het voldoende als slechts één partner het traject volgt. Welkom bij het unieke Highly Connected traject, waarbij we ons richten op jou als persoon. Ik help je om je gedragspatronen te herkennen, je communicatieve vaardigheden te verbeteren en je zelfkennis te vergroten. Het resultaat? Duurzame en levensveranderende verbeteringen in zowel je persoonlijke als professionele relaties.

Relatiecoaching

Met mijn jarenlange expertise begeleid ik jou als succesvolle ondernemer naar een leven met diepgaande, ondersteunende relaties.
Een goede relatie tilt jou naar een hoger niveau, maar het begint bij jezelf!

Relatieproblemen

Op zoek naar een goede relatiecoach of relatietherapeut?

 • Kleine of grote irritaties in je relatie?
 • Aanhoudende spanningen of het gevoel uit elkaar gegroeid te zijn?
 • Je valt altijd op de verkeerde partner?
 • Je komt altijd dezelfde teleurstellingen tegen bij samenwerkingen?
 • Kleine of grotere frustraties in de samenwerking met je team?
 • Je werd bedrogen door je partner en je wil de relatie nog een kans geven?
 • Je voelt je bedrogen in een werkrelatie (een teamlid, zakenpartner, klant) en wil dit nooit meer meemaken?
 • Jullie kunnen jullie gevoelens niet verwoorden of bespreken met elkaar?
 • Je leeft langs elkaar heen. ‘s Ochtends is het een rush en ’s avonds duiken jullie uitgeput in bed?
 • Je hebt een dominante partner en er is geen harmonie in jullie relatie?
 • Je voelt je emotioneel en/of financieel leeggezogen door je partner of je team en je voelt je er hoe langer hoe slechter door?

Relatiecoaching is de oplossing! Krijg grip op je relatie en verbeter de samenwerking met je team, je partner, je gezin. Neem de controle terug en investeer in jezelf en je relaties.

Inzicht in je relatie

 • Eerst je eigen zuurstofmasker – je kan alleen maar lief zijn voor je partner als je lief genoeg bent voor jezelf
 • Je kan leren uit en door je relatie(s)
 • Communiceren kan je leren en dat start bij zelfkennis
 • Doorbreek je patronen – je neemt je patronen steeds mee naar volgende relaties als je niets leert
 • Hou focus op jezelf – door disconnectie in je relatie(s) word je verplicht om de connectie met jezelf terug te vinden en jezelf te leren kennen

1 op de 2 huwelijken in België eindigt in scheiding. En dit zijn nog maar de officiële cijfers. Ongehuwde partners die uit elkaar gaan, zijn hier niet in meegerekend. Het aantal relaties die eindigen omdat 2 mensen het maar niet kunnen vinden met elkaar, loopt te hoog op. Dat is zeer pijnlijk, zeker als je weet dat het anders zou kunnen.

Als mensen nog maar eens zouden willen kijken naar hoe het komt dat ze de connectie met elkaar verloren zijn ipv te blijven hangen in het thema waar ze in vastgelopen zijn. In mijn Highly Connected trajecten zet ik er ten volle op in om mensen inzichten te verschaffen in hun eigen persoonlijkheid en verschillen met anderen, hun triggers, valkuilgedrag en hun patronen waarin ze op automatische piloot terugvallen als ze onder stress of spanning komen te staan.

Lees ook mijn blog: De verbinding tussen persoonlijke relaties en zakelijk succes.

Relatiecoaching – mijn unieke aanpak

Jouw relatie of gezin is vergelijkbaar met een team op de werkvloer – een mix van verschillende persoonlijkheden die moeten samenwerken en samenleven. Het is belangrijk om zowel je gezin als een bedrijf te zien, alsook je bedrijf af en toe als een gezin.

Deze benadering heeft ondernemers al talloze inzichten gebracht en hen in staat gesteld om concrete stappen te zetten om conflicten en communicatieproblemen op te lossen.

Ik werk op een praktische en directe manier, via een efficiënt en exclusief traject genaamd Highly Connected, om levensveranderende en duurzame resultaten te behalen. In tegenstelling tot relatietherapie of relatiecoaching, focus ik op het individu in plaats van de relatie, waardoor slechts één partner het traject kan volgen.

Ik begin met de partner en ondernemer die de hulpvraag stellen en openstaan voor coaching. Tijdens mijn Highly Connected traject leer je als ondernemer om jezelf op de eerste plaats te zetten en je automatische gewoontes te veranderen. Dit heeft niet alleen een impact op je persoonlijke relatie, maar ook op alle andere relaties waar je deel van uitmaakt.

Ik werk op een manier waarbij ik het grotere plaatje altijd in gedachten houd. Door jou als leider te begeleiden, zowel in je privéleven als in je bedrijf, kunnen we op een positieve manier invloed uitoefenen op het hele systeem en al je relaties eromheen.

Als relatiecoach help ik je om een enorme verandering teweeg te brengen en een positieve impact te hebben op zowel je persoonlijke als professionele leven.

Als je blijft doen wat je altijd deed,
zal je blijven krijgen wat je altijd kreeg.

De mooiste relaties beginnen bij jezelf

Mensen komen meestal in een privé- of zakelijke scheiding terecht doordat ze denken dat ze de andere nodig hebben om aan de relatie te werken. Eén van beide (zaken)partners voelt dat de relatie niet helemaal loopt zoals het zou moeten. Die partner probeert wel aan de alarmbel te trekken, maar de andere partner is te druk bezig met het werk, met het gezin, met klaarstaan voor anderen, …

De andere partner vindt het wat overdreven om in relatietherapie of -coaching te moeten en schrikt zich later een bult wanneer het niet 5 voor 12, maar misschien zelfs al over twaalven is. Twee mensen groeien stilaan maar zeker uit elkaar en voor ze het goed en wel beseffen, staan ze voor een scheiding. Als laatste redmiddel proberen ze de relatie nog te redden via relatiecoaching of een coachingtraject. Maar dikwijls is het dan al te laat. En dat terwijl ik weet dat het anders kan … Mijn hart bloedt als ik merk dat mensen in ontkenning blijven en liever hun kop in het zand steken.

Geloof je niet in relatiecoaching? Dat treft, ik geloof er namelijk ook niet in! Ik zie maar al te vaak mensen die hun vertrouwen in relatiecoaching zijn verloren. Dikwijls zijn het de mannen die er niet echt in geloven. Ze vertellen me dat het bij relatiecoaching te abstract of zweverig blijft en dat relatiecoaching hen bij een vorige relatie ook niet heeft vooruit geholpen. Mijn ervaring heeft me trouwens ook geleerd dat klassieke relatiecoaching met duosessies het minst efficiënt werkt en dan ook het minst succesvol is.

Highly Connected Traject

De sleutel om focus op jezelf te leren leggen.

 • Brengt jou tot inzichten over jezelf en je (zaken)partner,
 • Ondersteunt jou om te ontdekken wat jij te leren hebt in en door je relatie(s),
 • Houdt jou de spiegel voor van de patronen die jij in stand houdt in al je relaties,
 • Reikt jou concrete tools aan om verandering in je leven en je relatie(s) te brengen,
 • Zorgt ervoor dat je een enorm impact hebt op àl je relaties: doordat je de focus op jezelf leert houden, zorg je vanuit innerlijke rust en kracht voor een rimpeleffect naar je gezin, je gezondheid, je fysieke conditie, je financiële resultaten in je bedrijf en ontspanning in je vrije tijd!

Ik werk met heel concrete tools en streef naar een sterke connectie met jou om je op de best mogelijke manier te helpen. Je mag ook duidelijke en confronterende taal verwachten.

Hou je niet van een confronterende aanpak of denk je het te houden op enkel maar wat komen praten? Dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Je gaat bij mij een werkelijk engagement aan, zowel met jezelf als met je relatie(s). Ik confronteer je waar en wanneer nodig. Dit is niet altijd prettig, maar het is vanuit de bedoeling om jou naar je hoogste potentieel te brengen.

Wil je niet geconfronteerd worden met je eigen patronen, dan kan je beter een koffie gaan drinken met een vriend(in) of gaan ventileren bij een therapeut. Echte verandering komt namelijk pas tot stand nàdat je inzicht hebt opgedaan. En inzicht doe je pas op doordat er iemand is die jou durft te vertellen wat je zelf doet en kan veranderen, iemand die jou op je blinde vlekken durft te wijzen, ten goede van jezelf. Ik ben er niet om je gelijk te geven.

Ik ben er om het juiste te zeggen en jou te helpen naar de meest succesvolle en waardevolle relaties waarin je ten volle jezelf kan zijn en je je gesteund en gedragen voelt.