Anja Pairoux – High End Relationship Expert

Welkom bij MBTI

Ik neem je mee door theoretische achtergrond en een kader rond wat MBTI is, het gebruik ervan en hoe ermee om te gaan. Daarna ga ik stap voor stap door de verschillende concrete dimensies met jou. Het doel is uiteindelijk dat jij hierna grotendeels over jezelf geleerd hebt wat jouw persoonlijkheid is, hoe jij op je best functioneert en waar jij je energie mee in balans kan houden.

Highly Connected

Reserveer een call met mij en ontdek of jij de moed en het vertrouwen hebt om jezelf op #1 te plaatsen. Creëer zelf het rimpeleffect en breng jezelf en je omgeving naar topniveau.

Welkom bij MBTI

Ik ben grote fan van MBTI omdat het een tool is die in mijn leven en in dat van vele van mijn klanten veel inzicht, rust en begrip heeft gebracht. En ik wens jou toe dat het voor jou minstens evenveel betekent. Het is een tool die voornamelijk in de bedrijfswereld wordt ingezet, maar ik maak bijkomend de vertaalslag naar je privéleven omdat het ook in privérelaties een grote meerwaarde brengt. Hoe en wat ik hier precies allemaal mee bedoel, maak ik gaandeweg wel duidelijk.

Wat mag je verwachten?

In de eerste fase neem ik je mee door theoretische achtergrond en een kader rond wat MBTI is, het gebruik ervan en hoe ermee om te gaan. Daarna ga ik stap voor stap door de verschillende concrete dimensies met jou. Het doel is uiteindelijk dat jij hierna grotendeels over jezelf geleerd hebt wat jouw persoonlijkheid is, hoe jij op je best functioneert en waar jij je energie mee in balans kan houden. Een meerwaarde daarnaast kan ook zijn dat je tegelijk ook de persoonlijkheid van je naasten beter gaat begrijpen waardoor je daar ook weer rust in vindt. Dat laatste hoeft niet direct het hoofddoel te zijn en is een mooi meegenomen neveneffect als je dat eruit haalt. Het allerbelangrijkste is dat je eerst jezelf beter begrijpt en weet wat jij nodig hebt om goed in je vel te zetten. Dat gaat ertoe bijdragen dat je ook tot een betere verstandhouding met de anderen om je heen kan komen en dat je de verschillen met anderen kan ombuigen naar complementariteit.

1. MBTI Intro

2. MBTI Ethische richtlijnen

3. MBTI Praktisch

4. MBTI Samengevat

5. MBTI Dimensies

6. MBTI Extraversion – Introversion

7. MBTI Sensing – Intuition

8. MBTI Thinking – Feeling

9. MBTI Judging – Perceiving