Anja Pairoux – High End Relationship Expert

Verbinden met jezelf

Ontdek hoe persoonlijke relaties en emotionele welzijn direct invloed hebben op je zakelijke succes. Leer hoe je energielekken in je leven kunt aanpakken en hoe je kunt investeren in jezelf om je bedrijf te laten bloeien.

Hoe energielekken in je privéleven je bedrijfsprestaties beïnvloeden

Anja Pairoux | Highly Connected Ibiza

Verbinden met jezelf

Ontdek hoe persoonlijke relaties en emotionele welzijn direct invloed hebben op je zakelijke succes. Leer hoe je energielekken in je leven kunt aanpakken en hoe je kunt investeren in jezelf om je bedrijf te laten bloeien.

Hoe energielekken je bedrijfprestaties beïnvloeden

20% is strategie en 80 % is energie. Misschien ken je deze uitspraak al en heb je het al meermaals horen terugkomen. Of misschien hoorde je deze nog nooit en vraag je je af wat hiermee bedoeld wordt. Het zou ook kunnen dat je zelf geen ondernemer bent en je dan denkt dat deze aflevering niet voor jou bedoeld is. En toch…

  • Hoe kan het privéleven invloed hebben op jouw zakelijk succes?
  • Wat zijn energielekken en hoe kun je ze in je leven identificeren en aanpakken?
  • Hoe kun je communicatie in relaties verbeteren om ruzies en frustraties te verminderen?
  • Op welke manier draagt investeren in persoonlijke groei bij aan de groei van je bedrijf?
  • Wat is de 20/80 regel in het kader van energiemanagement en hoe kan deze jouw onderneming beïnvloeden?
  • Hoe kan het uiten van je gevoelens en behoeften in een relatie tot een positieve verandering leiden?
  • Wat betekent het om echt te investeren in jezelf en waarom is dit essentieel voor zowel je persoonlijke leven als je bedrijf?
  • Hoe kan het verleggen van je focus van strategie naar energiemanagement je bedrijfsresultaten verbeteren?

“Investeer in jJezelf: De sleutel tot bedrijfsgroei en persoonlijke voldoening”

Ontdek de Kracht van de 20/80 Regel

Een Unieke Retraite op Ibiza

Voel je dat je vastzit in je leven of in je bedrijf? Heb je het gevoel dat er iets ontbreekt, maar kun je de vinger er niet opleggen? De 20/80-regel in energiemanagement kan de sleutel zijn tot het ontgrendelen van je volledige potentieel. We nodigen je uit om deze krachtige regel te verkennen tijdens een inspirerende 4-daagse retraite op het betoverende eiland Ibiza.

Wat is de 20/80 Regel?

De 20/80-regel staat voor de verhouding tussen strategie en energie in je leven en bedrijf. Deze retraite biedt je de gelegenheid om dit concept te verkennen en toe te passen op alle aspecten van je leven, zodat je terugkeert met hernieuwde kracht en focus.

Anja Pairoux | Highly Connected Ibiza
Anja Pairoux | Highly Connected Ibiza

Een Reis naar Jezelf

Deze retraite gaat verder dan alleen professionele groei; het is een reis naar jezelf. Door te investeren in je persoonlijke ontwikkeling, open je de deuren naar een leven en een onderneming die echt resoneert met wie je bent en wat je wilt bereiken.

Samen Groeien

Samen met gelijkgestemde individuen zal je een gemeenschap van ondersteuning en inspiratie opbouwen. Je zult niet alleen leren van de begeleiders, maar ook van elkaar.

Wacht Niet Langer

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze exclusieve retraite. Boek nu je plek en begin aan een reis die je leven en je bedrijf zal transformeren.