ebook – The Secret of Successful Connections

Herken je dit?

 • Je bent nog niet aan je ontbijt en de dag start al met problemen – of je komt thuis van een zware dag op het werk waar je nog niet helemaal klaar mee bent en dan moet je nog andere problemen oplossen:
  • Een partner of één van de kinderen die duidelijk weer met het verkeerde been uit bed is gestapt,
  • Een berichtje van iemand uit je team die ‘pijn aan de goesting’ heeft,
 • Je werkt vanuit passie … kwaliteit is belangrijk, dus je steekt ook veel tijd en energie in alles wat je doet. Er blijft daardoor weinig tot geen vrije tijd over. Als er dan al eens vrije tijd is en je bijvoorbeeld naar je buitenverblijf trekt met je gezin, kan je niet ontspannen omwille van:
 • Nog lange to do lijstjes en mails van klanten,
  Je privé-situatie en het huishouden waar er nog een hoop chaos op te ruimen is.
  Klanten of collega’s die nooit genoeg lijken te krijgen en steeds meer van jou verwachten,
 • Je maakt jezelf makkelijk klein en cijfert jezelf naar de achtergrond zodra je met iemand groter, sterker, rijker, ouder of slimmer te maken krijgt.
 • Je hebt alle reden om je successen te vieren en je voelt echt voldoening als je anderen kan helpen groeien, motiveren en inspireren. Maar er is altijd wel iets of iemand die jouw energie zuigt. Daardoor heb je geen energie meer over om te genieten van de kleine geluksmomentjes of quality time met je partner en/of gezin.

Dit zorgt allemaal voor enorme energielekken die jou op langere termijn massa’s geld tot zelfs je gezondheid kosten.

It’s lonely at the top

Naarmate je succesvoller geworden bent, moet je jammer genoeg vaststellen dat daar ook een gevoel van eenzaamheid is bijgekomen. ‘It’s lonely at the top’ is een uitspraak die voor jou niet vreemd voelt.

Aan de buitenkant lijkt het alsof je alles voor mekaar hebt. Maar mensen moesten eens weten hoe jij je vanbinnen voelt. Want aan de binnenkant besef jij dat je worstelt met je relaties. Je hebt te weinig warme connecties in je leven en de kwaliteit van de relaties in je werk- en je privéleven geeft je niet genoeg voldoening.

Denk bijvoorbeeld maar aan het contact met je medewerkers die zich steeds beter in hun vel voelen en maar al te graag met jou werken omdat ze voelen dat jij je als mens toont en zij zich ook als mens behandeld voelen.

En denk maar eens aan wat het jou oplevert als jij je klantrelaties naar een hoger niveau kan tillen. Of stel je maar voor dat je heel andere gesprekken met je kinderen voert waarbij zij zich makkelijker openstellen om hun gevoelens met jou te delen.

Anja Pairoux | High End Relationship Expert

Ebook – The Secret of Successful Connections

Download hier jouw ebook

In dit E-book ontdek je hoe jij tot de mooiste en krachtigste relaties komt, zowel in je werk als privé, zonder jezelf leeg te moeten geven of jezelf te moeten wegcijferen.

 • Wil jij je gedragen en gesteund voelen?
 • Zou je graag ten volle je authentieke zelve kunnen zijn of de deugniet in jezelf naar boven kunnen halen?
 • Wil jij de persoon zijn die zich omringt met mensen die je uitdagen in positieve zin en die ook bijdragen en moeite doen voor jou?
 • Is het voor jou hoog tijd om ongestoord en ontspannen te genieten van je successen en rust terwijl je je daarin ten volle gesteund voelt door de mensen uit je omgeving?

In dit e-book krijg je de tools en strategieën die dit mogelijk maken

Bedenk al eens wat er voor jou mogelijk wordt als jij je de focus op jezelf leert leggen. Je bent maar 1 keuze verwijderd van totaal andere resultaten in je relaties die onvermijdelijk een enorme impact hebben, niet alleen op je privéleven, maar ook op je bedrijfsresultaten.