Geen Silver Bullet Oplossing

Wees alvast gewaarschuwd: in dit boek helpt Anja je niet via 7 praktische stappen naar een beter leven.

Geen Silver Bullet Oplossing

Dit is een boek voor mensen die merken dat ze telkens opnieuw – in hun relaties, op het werk, in het ouderschap, in hun leiderschap – op dezelfde muren botsen. Want vergis je niet: dat is geen toeval! Gelukkig is er ook goed nieuws: wanneer je eenmaal de rode draad in je problemen hebt ontdekt, kun je er ook echt iets aan doen.

Aan de hand van herkenbare voorbeelden en verhelderende reflectie opdrachten helpt Anja Pairoux je stap voor stap de draden van je leven te ontwarren. Gaandeweg toont ze je hoe je grenzen kunt leren stellen, milder kunt zijn voor jezelf en je omgeving, en eindelijk echt je leven kunt leiden zoals jij dat wilt!

In dit boek wil Anja dieper graven. Ze wil je daarbij ook meenemen op de weg die zijzelf – met veel vallen en evenveel opstaan – heeft afgelegd. Niet omdat Anja denkt dat ze een lichtend voorbeeld is, wel omdat ze hoopt dat haar verhaal je de nodige drive geeft om ook eens stevig voor je eigen deur te vegen.

Bestel hier jouw exemplaar

Begrijp Jezelf, Doorbreek Je Patronen

0,00 €

Opgepast! Dit boek kan uw leven veranderen!

Eén ding moet je wel goed beseffen voor je dit werk begint te lezen: Anja Pairoux gaat de confrontatie niet uit de weg. Dit boek stelt je af en toe behoorlijk lastige vragen en houdt je als het moet ook een spiegel voor. Het is de verdienste van de geestige schrijfster die Anja onder alle omstandigheden blijft, dat je dit nooit als een hindernis ervaart. Integendeel: het maakt je alleen maar nieuwsgierig naar het vervolg.

Van alle boeken rond persoonlijke ontwikkeling die ik de afgelopen 10 jaar heb begeleid, is dit ook het eerste waarvan ik zeker weet dat het lezers ook echt zal doen groeien. Het gaat immers niet over het imiteren van onmogelijke rolmodellen, of het toepassen van ingewikkelde denkschema’s. Het is glashelder en je voelt je als lezer nooit “gepakt” of “veroordeeld”. Het is de beste handleiding voor jezelf die jij je kan dromen.

 

Peter Perceval
Coach, auteur, TEDX-spreker